Автомобіль їхав 2 год зі швидкистю 66км/год.Після цього йому залишилося проїхати відстань...

0 интересует 0 не интересует
453 просмотров

Автомобіль їхав 2 год зі швидкистю 66км/год.Після цього йому залишилося проїхати відстань у 3 рази більшу,ніж та,що він уже проїхав.Яку відстань мав проїхати автомобіль?


Математика (12 баллов)
Дан 1 ответ
0 интересует 0 не интересует
(14 баллов)

2*66=132(км) проїхав

132*3=396(км) залишилося проїхати

396+132=528(км) мав проїхати

Відповідь:528 км

...