0 интересует 0 не интересует
49 видели

Турист мав пройти 27км.рано вранці він ішов 2год.зі швидкісьтю 5км/год., потім наступні 2год.-зі швидкістю 4км/год.,а решту шляху він пройшов за 3год. Яка була його швидкісьть на останньому відрізку шляху?

от (20 баллов) в разделе Математика

2 Ответов и Решений

0 интересует 0 не интересует
от БОГ (529k баллов)

1) скільки пройшов за перші 2 години?

2*5=10 км

2) скільки пройшов за другі 2 години?

2*4=8 км

3)скільки залишилось пройти?

27-10-8=9 км

4)яка швидкість на останноьму шляху?

9:3=3 км/час 

0 интересует 0 не интересует
от Архангел (150k баллов)
 
Правильный ответ

2*5=10км

2*4=8км

10+8=18км

27-18=9км осталось

9/3=3км/ч скорость на последнем отрезке

...